Voorbereiding voor examens klein vaarbewijs 1

Waterkaarten kunnen lezen en begrijpen na deze cursus

Vaart u met iets dat sneller kan dan 20km per uur door het water? Dan is een klein vaarbewijs al nodig. Ook voor pleziervaartuigen langer dan 15 meter (tot 25 meter) is het klein vaarbewijs 1 nodig. Wij bieden een goed opgebouwd theoretisch gedeelte aan met daarnaast de mogelijkheid praktijklessen te volgen. Onze cursus klein vaarbewijs geven we in Sneek of Uitwellingerga.

Door middel van aanwezige materialen en duidelijke voorbeelden doorlopen we de vaarbewijs stof. Het is verstandig om zelf van te voren het boek door te nemen, hierdoor is er meer tijd voor vragen en lastigere zaken.

Wij adviseren het Klein Vaarbewijs boek van de vaarbewijs academie. Hier krijg je ook gratis proef examens voor het klein vaarbewijs. Op de site van CBR staat ook een proef examen klein vaarbewijs.

De dag is inclusief koffie/thee en lunch. We starten om 9 uur en willen zo rond 17 uur afronden.

Naast deze theoretische cursus bieden wij ook praktijklessen aan. Leer niet alleen in theorie hoe een schip manoeuvreert maar ervaar het in de praktijk!

Voor een dag cursus betaalt u slechts €149,-!

U kunt deze les ook als groep boeken (max. groep grote 12 personen). U zorgt dan zelf voor een locatie. De instructeur komt dan naar je toe. Kosten zijn € 425,- + reiskosten.