All inclusive bedrijfsuitje

Nog even napraten na een leuke dag zeilen bij Krekt SailingSamen met uw collega’s een mooie zeildag beleven, dat schept een uitstekende band. Even helemaal weg van het werk en samenwerken op een geheel andere manier dan tijdens de normale routines? Een zeildag bij Krekt Sailing biedt u precies dat: in een ontspannen sfeer, lekker buiten met zijn allen genieten en elkaar op een heel andere wijze leren kennen.

De zeildag is bijzonder geschikt in het kader van doelen als bijvoorbeeld:

  • teambuilding
  • versterking klantbinding
  • leiderschapsontwikkeling

Natuurlijk is deze dag ook bijzonder geschikt in het kader van een familiereünie of -feest, vriendenreünie of een alternatieve club- of verenigingsactiviteit. Een dag zeilen betekent samen ontspannen en inspannen en elkaar op een nieuwe manier leren kennen. Krekt Sailing biedt u twee arrangementen aan: de complete zeildag of de Sneekermeer special. Voor beiden hebben wij een ‘voorgekookt’ programma dat uiteraard nog volledig aan uw wensen kan worden aangepast.

De sfeer van de dag

De ontvangst is bijvoorbeeld in Langweer. Na de ontvangst met koffie en gebak gaat u aan boord van grote, open zeilboten van het type Valk. Deze bieden – naast de schipper die meevaart – plaats aan maximaal vier personen. Wilt  u met minder pesonen per boot varen zodat er meer ruimte is aan boord? Laat het ons weten. De ervaren schippers leren u iets van zeilen in combinatie met een prachtige tocht. Aan het roer en zeilen doet u vrijwel direct zelf. Na een uurtje rust en een lunch tussen de middag, al dan niet bij één van de vele restaurants, vervolgen we onze tocht. Elke bootbemanning kan kiezen tussen meer zeilinstructie of gewoonweg lekker varen. Plezier en ontspanning staan voorop. Na terugkeer in de haven is er tijd voor sterke verhalen, een drankje helpt daarbij.

De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner en een kopje koffie of thee.

Programma van de dag

Het programma van de dag is – indien gewenst – geheel op maat. Het programma hieronder is het programma zoals wij dat voor u hebben samengesteld. Wilt u iets anders, geef het dan in het aanvraagformulier aan.

  • 09.30 Ontvangst met koffie/thee en Fries Suikerbrood
  • 10.00 Inschepen voor zeilinstructie (4 gasten per boot)
  • 12.30 lunchen
  • 13.30 Vervolg van de zeildag
  • 17.15 Aankomst in de haven
  • 18.30 Diner + koffie/thee als afsluiting

Het arrangement kan worden uitgebreid. Op verzoek regelen wij een luxe lunchbuffet voor u of een bittergarnituur. Wenst u na afloop een uitgebreide barbecue met  de drankjes op het terras? Ook dat is mogelijk.  Vraag naar de mogelijkheden of geef uw wensen aan wanneer u een offerte aanvraagt.


Tarieven zeiluitje

BedrijfuitjeTarief per deelnemer
€ 145,-
Alle tarieven zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten.
Het getoonde tarief is inclusief lunch, diner en overdag de deskundige begeleiding van een ervaren instructeur.