De dynamiek van Krekt Sailing komt onder andere tot uiting in de diverse accomodaties en startlocaties die wij tot onze beschikking hebben. Hieronder vindt u een overzicht van deze locaties en de bijbehorende navigatiegegevens. Controleer uw boeking of neem contact op wanneer het onduidelijk is waar u moet zijn.

De Tijnjehoeve

Deze locatie op de wal is een fantastische verbouwde boerderij die van alle gemakken is voorzien. De locatie in het hart van Friesland beschikt over een groepsaccommodatie met kamers die elk de beschikking hebben over sanitaire voorzieningen, op de kamer of direct naast de kamer. Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen.

Open in Google maps

Horsewei 10, 8526 DS Boornzwaag

Krekt Sailing

Voor uw privélessen of wanneer u één van onze boten huurt, is dit de startlocatie. In het watersportseizoen zijn er sanitaire voorzieningen op de wal als onderdeel van de haven. Bij de haven bevinden zich luxe appartementen voor een heerlijk verblijf. U kunt hier gratis parkeren.

Open in Google maps

Buorren 90, 8624 TP Uitwellingerga

Sailingcenter Langweer

In het algemeen is dit het vertrekpunt voor al onze activiteiten met kajuitboten. De moderne jachthaven in Langweer beschikte over sanitaire voorzieningen en een gratis parkeerplaats. Het centrum van het dorp is op loopafstand bereikbaar.

Open in Google maps

Pontdyk 8C, 8525 GG Langweer