5-daagse zeilvakantie in het hart van Friesland

Een week zeilen in Friesland is leren en genietenBent u toe aan een actieve zeilvakantie in een luxe omgeving, dan is dit de goede keuze. Lekker zeilen en veel leren in een uitdagende omgeving. Wij bieden een uniek concept  in onze prachtige walaccommodatie de Tijnjehoeve in het hart van Friesland. U gaat een onvergetelijke zeilvakantie beleven.

Voor wie geschikt ?

Bent u starter of heeft u al meer gezeild? Onze deskundige instructeurs geven les op het niveau dat bij u past, zowel de basis als de fijne kneepjes. Het lesgegeven gebeurt volgens de landelijk overeengekomen CWO-richtlijnen.

Lesboten

Standaard wordt er gezeild met de open zeilboot type valk. Dit is een grote, open zeilboot met een lengte van 6.65 meter die door zijn stabiliteit en betrouwbaarheid zeer geschikt is om zeilen te leren. In een Valk ontwikkelt u dat echte gevoel voor zeilen, zelfs op plekken die voor andere zeilboten onbereikbaar zijn. De standaard bootbezetting is drie deelnemers en de instructeur, maar u kunt ook boeken met twee of vier deelnemers per boot.

Dagprogramma

Elke dag wordt er een mooie tocht uitgezet met onderweg een uitgebreide zeilinstructie. Voor de lunch wordt meestal een plaatsje bezocht en rond 17.00 uur bent u weer terug. Na het diner is er een theorieles. En daarna … onderlinge sfeer en ontspanning, soms tot in de late uurtjes.

Verblijf de Tijnjehoeve

Tijnjehoeve

Een prachtige walaccommodatie op een unieke plek in Friesland, zeilend kunt u alle kanten op, midden in het hart van de Friese meren. De accommodatie beschikt over luxe kamers en een prachtig modern ingericht woonhuis. Met terras aan het water en schitterend uitzicht over het Friese landschap kunt u zich hier helemaal ontspannen. Wilt u na het zeilen nog wandelen of fietsen? Deze lokatie biedt alle mogelijkheden. Hier kunt u virtueel rondlopen in de accommodatie.


Tarieven 5-daagse lesweek Valk

 Aantal personen per boot ex. instructeur
32
Verblijf
Paasweek De Tijnjehoeve
(4 overnachtingen 5 dagen zeilen)
€ 535-€ 635,-
Hemelvaart De Tijnjehoeve
(4 overnachtingen 5 dagen zeilen)
€ 595-€ 695,-
Midweek De Tijnjehoeve€ 645,-€ 745,-
Prijzen zijn per persoon. Verblijf is op basis van volpension, excl. bar. Toeslag voor alleengebruik kamer in De Tijnjehoeve € 225 (mits beschikbaar). Alle tarieven zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten.