Lekker bikkelen tijdens de gevorderdentrainingControle onder alle omstandigheden

Bent u een van die mensen die die tot het uiterste wil gaan en onder alle omstandigheden de controle over het schip wilt hebben? Wilt u in elke situatie weten wat u kunt doen zodat u altijd oplossingen heeft? Bent u iemand die de grenzen van het schip wil verkennen? Dan is de gevorderdentraining van Krekt Sailing iets voor u. Met deze trainingen hebben wij twee groepen op het oog.

Zelfstandige zeilervaring onder normale omstandigheden

Beschikt u over een NWD 3- of CWO II-diploma en heeft u recente ervaring met het zelfstandig zeilen onder normale omstandigheden (tot en met windkracht 4Bft), dan gaat u met deze training een traject in dat u naar NWD A-niveau brengt. U scherpt uw vaardigheden aan, verwerft meer controle over het schip en kunt zich redden tot en met windkracht 6Bft. U traint samen met andere wat meer ervaren zeilers onder begeleiding van onze meest ervaren instructeurs.

Toekomstig instructeurs

Zit u op NWD A of CWO III niveau, heeft u recente zeilervaring onder uiteenlopende omstandigheden en wilt u de stap zetten om zeilinstructeur te worden, dan is dit uw traject. U wordt getraind om uw NWD B-diploma te halen zodat u zich onder alle omstandigheden kunt redden. Nadat u dit diploma hebt behaald kunt u – na aanvullende theorie met betrekking tot methodiek en didactiek – direct aan de slag als instructeur. U begint dan het het zogenaamde ZI 2-traject waarin u de fijne kneepjes leert van het geven van zeilles. Tijdens dit traject wordt u regelmatig begeleid door doorgewinterde instructeurs. Alleen uw eigen ambities bepalen waar uw grens ligt. Wilt u eerst meer weten over de rol van instructeur voordat u deze stap zet, neem dan contact met ons op.

Data en locatie trainingen

De Tijnjehoeve
De Tijnjehoeve

In het aanmeldformulier op deze pagina vindt u de data van de trainingen. In principe worden alle trainingen verzorgd vanuit onze wallocatie de Tijnjehoeve; een comfortabele plek met moderne voorzieningen in het hart van Friesland, waar het goed toeven is na een dag stevig trainen.


Tarieven Gevorderdentraining

2
Verblijf
Paas/Hemelvaartweekend 4 dagen€ 845,-
Paas/Hemelvaartweek 5 dagen€ 945,-
Weekend De Tijnjehoeve (2 dagen)€ 545,-
Weekend De Tijnjehoeve (3 dagen zeilen, 2 overnachtingen)€ 675,-
Midweek De Tijnjehoeve€ 975,-
Prijzen zijn per persoon. Verblijf is op basis van volpension. Toeslag voor alleengebruik kamer in De Tijnjehoeve € 75,- per nacht (mits beschikbaar). Alle tarieven zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten.