Voorwaarden Krekt Sailing

Logo HISWAHISWA is al 80 jaar het keurmerk van de watersport. Watersporters doen het liefste zaken met een HISWA-bedrijf. HISWA-bedrijven geven watersporters de garantie voor onbezorgd vaarplezier. Of ze nu een boot huren, een ligplaats zoeken, hun jacht willen verkopen, of de behoefte hebben aan een zeilles of een reparatie. HISWA-bedrijven zijn vakkundig en betrouwbaar en hanteren de HISWA Algemene Voorwaarden.

Op al onze activiteiten zijn de voorwaarden van de HISWA van toepassing. Hieronder kunt u deze voorwaarden downloaden:

Reserveringen

Na ontvangst van uw reservering ontvangt u een boekingsbevestiging in tweevoud. U wordt vriendelijk verzocht één exemplaar te ondertekenen en direct aan ons terug te zenden. Daarmee bevestigt u dat de boeking correct is. Het andere exemplaar is uw bewijs van de boeking. Bij niet terugzenden vervalt uw boeking niet!

Betaling

50% van de reissom dient uiterlijk twee weken na de boekingsdatum te worden voldaan. De laatste betalingstermijn dient uiterlijk 30 dagen voor aanvang van de cursus of huurperiode te zijn voldaan.

De reissom kunt u overmaken op NL48INGB0003067654 t.n.v. Krekt Sailing in Uitwellingerga  onder vermelding van uw boekingsnummer, dat u kunt vinden op de boekingsbevestiging.

Annuleringsverzekering

Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten. Hiervoor kunt u terecht bij uw bank, postkantoor of verzekeringsmaatschappij.

Annulering of omboeken

Wanneer u uw reservering annuleert, gelden hiervoor de volgende regelingen:

  • Tot twee maanden voor aanvangsdatum is 25% van de reissom verschuldigd;
  • Tot één maand voor aanvangsdatum is 50% van de prijs verschuldigd;
  • Binnen een maand voor aanvangsdatum is de hele prijs verschuldigd.
    Het omboeken van een gereserveerde activiteit betekent een omzetting van bootbezetting, instructeurs en accomodatie. Als het al mogelijk is, dan zullen de kosten bij u in rekening worden gebracht. Wij adviseren u om ruim tevoren hiernaar per mail te informeren.

Aansprakelijkheid

Deelnemers aan de zeilopleidingen zijn niet verzekerd tegen schade bij ongevallen en schade aan persoonlijke eigendommen. Krekt Sailing is alleen voor bedrijfsaansprakelijkheid verzekerd.

Zwemmen

Iedere deelnemer verklaart bij inschrijving te kunnen zwemmen. Bent u de zwemkunst niet voldoende machtig dan is het dragen van een zwemvest verplicht.

Veiligheid

Aan boord zijn voor alle deelnemers redvesten aanwezig. Met zwaar weer, erg koud water en bij het dragen van een zeilpak en/of laarzen is het dragen van een redvest verplicht.

Doorgaan van arrangementen

Bij onvoldoende deelname heeft Krekt Sailing het recht om een arrangement te annuleren en verplicht zij zich tot het aanbieden van een alternatief of terugbetaling van het reeds betaalde bedrag.