Overal uw weg vinden op de motor

Manoeuvreren met een zeiljachtZeilen op een kajuitjacht gaat u prima af. Vol zelfvertrouwen hijst u de zeilen en vindt u uw weg op het water, genietend van alles om u heen.

Misschien herkent u tegelijkertijd ook dat het in havens, bij bruggen en in sluizen wat spannender wordt. De zeilen zijn gestreken en omdat manoeuvreren voortstuwing vereist, heeft u de motor aan. Wat u zo gemakkelijk doet met gehesen zeil, is op de motor in een kleinere ruimte ineens lastiger.

Effectief en vol zelfvertrouwen manoeuvreren

Stelt u zich eens voor dat u ook dat met dezelfde ontspanning en met een evengrote mate van zelfvertrouwen ook kunt. Hoe groot of klein de ruimte ook is: u manoeuvreert met een zelfvertrouwen en vanzelfsprekendheid alsof het u met de paplepel is ingegoten.

Wanneer u inziet dat dat motormanoeuvreren wel wat beter kan of het gevoel heeft dat uw vaardigheden op dit specifieke terrein te ver achterblijven bij u zeilvaardigheden, of u wilt simpelweg eens leren om wat slimmer en efficiënter aan te leggen, dan zijn de motormanoeuvreerdagen van Krekt Sailing iets voor u.

Wat u leert

Tijdens deze dagen leert u

  • manoeuvreren op de motor in de kleinst mogelijke ruimtes
  • gebruik maken van de wind bij het manoeuvreren
  • 100% controle verwerven over uw schip

Het resultaat is dat u na deze training met meer zelfvertrouwen en ontspanning elke denkbare situatie op de motor aankunt. Daarbij overwint u eventuele onzekerheid over het varen in u nu nog onbekende havens en sluizen, omdat u over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om in al die situaties effectief te handelen.


Tarieven motormanoeuvreerdagen

Type schipTarief per persoon
per dag
Bavaria 32 of vergelijkbaar (3 deelnemers)€ 225,-
Alle tarieven zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten. Tarief is exclusief verblijf.