Overal uw weg vinden op de motor

Manoeuvreren met een zeiljachtZeilen op een kajuitjacht gaat u prima af. Vol zelfvertrouwen hijst u de zeilen en vindt u uw weg op het water, genietend van alles om u heen.

Misschien herkent u tegelijkertijd ook dat het in havens, bij bruggen en in sluizen wat spannender wordt. De zeilen zijn gestreken en omdat manoeuvreren voortstuwing vereist, heeft u de motor aan. Wat u zo gemakkelijk doet met gehesen zeil, is op de motor in een kleinere ruimte ineens lastiger.

Effectief en vol zelfvertrouwen manoeuvreren

Stelt u zich eens voor dat u ook dat met dezelfde ontspanning en met een evengrote mate van zelfvertrouwen ook kunt. Hoe groot of klein de ruimte ook is: u manoeuvreert met een zelfvertrouwen en vanzelfsprekendheid alsof het u met de paplepel is ingegoten.

Wanneer u inziet dat dat motormanoeuvreren wel wat beter kan of het gevoel heeft dat uw vaardigheden op dit specifieke terrein te ver achterblijven bij u zeilvaardigheden, of u wilt simpelweg eens leren om wat slimmer en efficiënter aan te leggen, dan zijn de motormanoeuvreerdagen van Krekt Sailing iets voor u.

Wat u leert

Tijdens deze dagen leert u

  • manoeuvreren op de motor in de kleinst mogelijke ruimtes
  • gebruik maken van de wind bij het manoeuvreren
  • 100% controle verwerven over uw schip

Het resultaat is dat u na deze training met meer zelfvertrouwen en ontspanning elke denkbare situatie op de motor aankunt. Daarbij overwint u eventuele onzekerheid over het varen in u nu nog onbekende havens en sluizen, omdat u over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om in al die situaties effectief te handelen.


Tarieven motormanoeuvreerdagen

Type schipTarief per persoon
per dag
Alle tarieven zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten. Tarief is exclusief verblijf.
Bavaria 32 of vergelijkbaar€ 165,-