Les volgens de richtlijnen van het NWD

Krekt Sailing is een zeilschool die is aangesloten bij Het Nationaal Watersportdiploma, een door het Watersportverbond gelicentieerde organisatie. Wanneer u les krijgt van onze instructeurs, dan bent van de best mogelijke opleiding in de zeilsport verzekerd. Centraal in onze visie op lesgeven staan:

  • plezier en ontspanning
  • veiligheid
  • kwaliteit

Het Nationaal Watersportdiploma is een landelijke organisatie die uniformiteit in diploma-eisen formuleert. Voor de diverse bootcategorieën zijn er eisen per niveau van vaardigheid. In de categorie ‘kielboot’ en ‘kajuitzeilen zijn er vier NWD-niveaus: NWD1 t/m NWD4.

Op de internetsite van het NWD vindt u vrijwel alle informatie over de opleidingen en de verschillende niveau’s en bijbehorende eisen.

De vorderingen

Bij elk verblijf op de zeilschool houden wij uw persoonlijke resultaten in het online diploma-systeem. Voldoet u aan alle eisen, dan wordt het bijbehorende diploma uitgereikt. Uw vorderingen blijven staan tot een volgend bezoek aan onze zeilschool, maar zijn ook geldig bij andere NWD-aangesloten zeilscholen.